Tanuld kommunikációs módszerünkkel az angol nyelvet az alapoktól

Szólalj meg már az első órádon angolul!

100% angol beszédkörnyezet a fordítgatás elkerüléséhez és az angol gondolkodás elsajátításához

100% beszédközpontú oktatás az első órától

Kezdő képzéseinken különösen nagy hangsúlyt fektetünk a helyes alapok megszerzésére, és az angol gondolkodási készség azonnali kialakítására. Sok diákunkat gátolja a folyékony angol beszédben a folyamatos fordítgatás, így profi tanáraink különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy már kezdő szinten is kizárólag az angol nyelvet használjuk az órán. Ez bár elsőre ijesztőnek hangzik, azonban már az első néhány óra után érzik a diákok a fejlődést.

Milyen szisztéma szerint tanítunk?

Kezdő csoportjaink fix időpontokban gyűlnek össze akár személyesen, akár online, ahol a Traveller kurzuskönyv kezdő csomagján haladnak végik 6 hónap alatt. Ezalatt az idő alatt garantáljuk, hogy minden kezdő tanfolyamot elvégző diákunk megfelelő szinten lesz az Újrakezdő tanfolyam látogatásához, ahol már rugalmas időpontokból válogathatnak és kommunikáció alapú óráinkon vehetnek részt.

Miért lesz jó neked, ha a Don't Panicet választod?

Az angol gondolkodás és a folyamatos, magabiztos angol beszéd a fő célunk kezdő tanfolyamaink során. Ebben vagyunk erősek, és ezt adjuk át diákjainknak. Így ha elsősorban beszélni szeretnél és a való életben megállni a helyed angol nyelven, jó döntés minket választani. Ha inkább nyelvtant magolnál és magyar nyelvű magyarázatokat hallgatnál a párbeszédek, szituációs gyakorlatok helyett, nem mi leszünk a te nyelviskolád.

Kiscsoportos felkészítő

Kiscsoportos felkészítőnk fix időpontokban veszi át lépésről lépésre a kezdő szint anyagát. 

Ezek közül a helyszíneink közül választhatsz

Don't Panic Angol Érd

Don't Panic Angol Szigetszentmiklós

Tedd meg az első lépést!

Szintmérés regisztráció

Jelentkezz ingyenes szintfelmérődre – próbáld ki rizikómentesen – kezdd el az utolsó angoltanfolyamot, amire életedben szükséged lesz!