Készülj fel az emelt- vagy középszintű angol érettségire a Don't Panic Angolnál

Vigyél többletpontot az egyetemre, maxold ki az angol érettségit!

Hogyan készítünk fel az érettségire?

Szigorúan ellenőrzött szakértelem

Felkészítő tanáraink szigorú kiválasztási folyamat során kerültek nyelviskolánkba, így garantáltan a legjobb minőséget kapod az oktatásban. Biztos lehetsz benne, hogy beszédcentrikusan fogsz felkészülni az érettségi vizsgádra, kizárólag angol nyelvet használva.

Ötvöztük az érettségi vizsga követelményeit beszédközpontú oktatási módszerünkkel

A szóbeli vizsgára való felkészülést nagyban elősegíti 5 éve tökéletesített beszédközpontú rendszerünk kialakítása, így ha nálunk készülsz, biztosan nem fogsz elvérezni ezen a modulon.

A 3 hónapos kurzus végén próbaérettségivel tesztelheted tudásodat!

Milyen szinten érdemes belevágni?

Mivel képzéseink célzottan a középszintű vagy az emelt szintű érettségi vizsgákra készítenek fel téged, érdemes megbizonyosodnod arról, hogy a megfelelő nyelvi szinten tartasz a képzés maximális kihasználásához. A nyelvi szinted megállapításához természetesen segítséget nyújtunk beiratkozásnál, azonban ha már most szeretnéd letesztelni a nyelvi szinted, akkor a lenti gombra kattintva jelentkezhetsz online szintfelmérőnkre.

Milyen szisztéma szerint tanítunk?

Fontos, hogy bár a felkészítés során az érettségi vizsga megfelelő szintjének követelményeit vesszük sorra és gyakoroljuk be, a beszédközpontúság és 100% angol nyelvi környezet biztosítása is adott képzésünkön. Így tudjuk garantálni, hogy a sokak által nehéznek tartott szóbeli vizsgára is készségszintű, valós tudással érkezz.

Miért lesz jó neked, ha a Don't Panicet választod?

Felkészítőnkön ötvözzük az érettségi vizsga követelményeit a Don't Panic Angol beszédközpontú és angol nyelvi környezetre alapuló módszertanával. Ezáltal egy olyan biztos tudást sajátítanak el a résztvevők, ami nem csupán sikeres érettségi vizsgát eredményez, de a való életben is használható, magas szintű és elmélyített angoltudást ad.

Készülj velünk középszintű vagy emelt szintű érettségi vizsgádra!​

Válaszd ki a számodra megfelelő szintet!

Középszintű érettségi felkészítő

Kiscsoportos felkészítőnket azoknak javasoljuk, akik legalább
A2 / Pre-Intermediate nyelvi szinten vannak és a középszintű érettségi időpontjáig 3 hónapon át heti 2 alkalommal tudnak órára járni fix időpontban.   

Emelt szintű érettségi felkészítő

Kiscsoportos felkészítőnket azoknak javasoljuk, akik legalább
B1 / Intermediate nyelvi szinten vannak és az emeltszintű érettségi időpontjáig 3 hónapon át heti 2 alkalommal tudnak órára járni fix időpontban.

Ezek közül a helyszínek közül választhatsz!

Don't Panic Angol Érd

Don't Panic Angol Szigetszentmiklós

Tedd meg az első lépést!

Szintmérés regisztráció

Jelentkezz ingyenes szintfelmérődre – próbáld ki rizikómentesen – kezdd el az utolsó angoltanfolyamot, amire életedben szükséged lesz!