Készülj fel az EuroExam nyelvvizsgádra a Don't Panic Angolnál

Hivatalos vizsgapartnerségünk garantálja a legátfogóbb felkészítést, sikergaranciával!

A Don't Panic Angol az EuroExam vizsgák hivatalos partnere. Mit jelent ez a te felkészülésed szempontjából?

Szigorúan ellenőrzött szakértelem

Felkészítő tanáraink rendelkeznek az EuroExam hivatalos képesítésével, így garantáltan a legjobb minőséget kapod az oktatásban.

Ötvöztük az EuroExam követelményeit beszédközpontú oktatási módszerünkkel

A szóbeli vizsgára való felkészülést nagyban elősegíti 5 éve tökéletesített beszédközpontú rendszerünk kialakítása, így ha nálunk készülsz, biztosan nem fogsz elvérezni ezen a modulon.

Nyelvvizsga garanciánk biztosítja, hogy nulla rizikóval vághass bele képzésünkbe!

Ha B1 szinten jársz, érdemes belevágni

Mivel ez a képzésünk célzottan a B2 vagy C1 szintű nyelvvizsgára készít fel téged, érdemes megbizonyosodnod arról, hogy a megfelelő nyelvi szinten tartasz a képzés maximális kihasználásához. A nyelvi szinted megállapításához természetesen segítséget nyújtunk beiratkozásnál. Ha viszont már most szeretnéd letesztelni a nyelvi szinted, a gombra kattintva megteheted.

Milyen szisztéma szerint tanítunk?

Fontos, hogy bár a nyelvvizsgafelkészítés során az EuroExam megfelelő szintjének követelményeit vesszük sorra és gyakoroljuk be, a beszédközpontúság és 100% angol nyelvi környezet biztosítása is adott képzésünkön. Így tudjuk garantálni, hogy a sokak által nehéznek tartott szóbeli vizsgára is készségszintű, valós tudással érkezz.

Miért lesz jó neked, ha a Don't Panicet választod?

EuroExam x Don't Panic felkészítőnkön ötvözzük az EuroExam által megteremtett professzionális nyelvvizsga sztenderdet a Don't Panic Angol beszédközpontú és angol nyelvi környezetre alapuló módszertanával. Ezáltal egy olyan biztos tudást sajátítanak el a résztvevők, ami nem csupán sikeres nyelvvizsgát eredményez, de a való életben is használható, magas szintű és elmélyített angoltudást ad.

Egyéni és kiscsoportos felkészítőink​

Válaszd ki a számodra legideálisabb képzést!

Egyéni felkészítő

Egyéni felkészítőnket elsősorban azoknak javasoljuk, akik annyira elfoglaltak, hogy nem tudnak kiscsoportos felkészítőnkhöz csatlakozni, vagy valamilyen speciális készségükre szeretnének koncentrálni.

Kiscsoportos felkészítő

Kiscsoportos felkészítőnk fix időpontokban veszi át lépésről lépésre a nyelvvizsga anyagát. Érdemes ezt a konstrukciót választani, hiszen a csoportos lehetőség kiválóan szimulálja a szóbeli nyelvvizsgahelyzetet.

Ezek közül a helyszínek közül választhatsz!

Don't Panic Angol Érd

Don't Panic Angol Szigetszentmiklós

Tedd meg az első lépést!

Szintmérés regisztráció

Jelentkezz ingyenes szintfelmérődre – próbáld ki rizikómentesen – kezdd el az utolsó angoltanfolyamot, amire életedben szükséged lesz!